Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Best Real Estate

Patrijarha Varnave 20

Informacije

Best Real Estate agencija za nekretnine je osnovana 2009 godine sa sedištem u Beogradu.

Nakon dugogodišnjeg rada u oblasti nekretnina, inspirisani i motivisani bogatim iskustvom koje seže od 2000. godine, odlučili smo da domaćem tržištu ponudimo stečena znanja i stoprocentno ga usmerimo na one koji žele efikasno da pronađu, iznajme ili prodaju nekretnine.

Među prvima smo zauzeli relevantnu poziciju u sferi profesionalnog bavljenja nekretninama te smo upisani u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod brojem 058, pri Ministarstvu za trgovinu, turizam i telekomunikacije

DOBRODOŠLI U SVET NEKRETNINA
Best Real Estate se bavi pronalaženjem, iznajmljivanjem i prodajom stanova, kuća, stambenih i poslovnih zgrada, poslovnih prostora, lokala, magacina i zemljišta. Pored spomenutih aktivnosti, pružamo konsultantske usluge, razvijanje, praćenje i kontrolu procesa kupovine, prodaje i izdavanja nekretnina, kao i ekskluzivnog zastupanja naših klijenata. U našem opsegu delovanja je i procena vrednosti imovine i upravljanje nekretninama. Kako bismo uspešno realizovali naš zadatak i opravdali vaše poverenje, angažovali smo timove stručnjaka koji uključuju pravnike, procenitelje, arhitekte i dizajnere.

  • Verified
    Registrovana

Fiksni: 0113448841
Mobilni: '+381653448841
Lokacija: Patrijarha Varnave 20, Vračar
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 058

Top