Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Brixwell Investment

Informacije

Brixwell Investment je kompanija za razvoj nekretnina sa sedištem u Beogradu, koja investira svoj kapital u najatraktivnije lokacije na Vračaru poslednjih 10 godina. Bavi se izradom, projektovanjem I izgradnjom najluksuzinijih stambeno poslovnih objekata u ovom delu grada

Poslednji u nizu uspeha Brixwell Investment postigao je sa prelepim objektom moderne arhitekture u jednoj od najmirnijih I najlepših ulica u Beogradu, Internacionalnih brigada 48 na Vračaru. Objekat je nagrađen prestižnom nagradom u kategoriji Best Family Residential Development od strane CIJ Awards eminentne grupacije koja se bavi dodeljivanjem prestižnih nagrada u oblasti investicija u građevinarstvu u jugoistočnom delu Evrope.

Brixwell Investment kompanija se na tržištu opredelila da svojim potencijalnim kupcima pruži vrhunske uslove za život u njihovim objektima koji su građeni najkvalitetnijim materijalima.

Glavna smernica koja definiše arhitekturu Brixwell Investment-a jesu elegancija I prefinjenost, posvećenost u odabiru najplemenitijih materijala sa akcentom na estetiku I funkcionalnost otmenog stila življenja. Neiscrpnu inspiraciju za stvaranje svih objekata Brixwell Investment pronalazi u svetskim dizajnerskim ostvarenjima po svetu I u konstantnoj je potrazi za novim rešenjima i idejama koje zaista ove ambijente čine potpunim,drugačijim I savršenim domovima.


  Fiksni: '+381 11 4527 377
  Mobilni: '+381 62 190 45 11
  Lokacija: Internacionalnih brigada 48, Beograd
  Jezik: Srpski, English

  Social Profiles


  Twitter
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Top