Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Informacije

Agencija IBIS ASTRA nekretnine osnovana je 1995. godine u Beogradu. Od 2000.godine vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana (Reg.br. 536) kao specijalizovana agencija za posredovanje za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća na teritoriji Beograda. Agencija se bavi i kupoprodajom nepokretnosti. Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom višegodišnjem radu uz naše posredovanje, izdavanje stanova realizovale su brojne ambasade, predstavništva, domaće i strane kompanije, sportski klubovi i savezi, kao i istaknuti pojedinci iz sportskog, političkog i javnog života…..Naš princip rada je da svakom klijentu omogućimo da pronađe sebi idealan prostor u skladu sa željama i mogućnostima.

Agencijski brojevi telefona klijentima su na raspolaganju radnim danima od 10 – 19h, dok sastanke u našoj kancelariji možete zakazati radnim danima u terminima od 17 – 19h.

Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve ponude za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća dobili smo direktno od vlasnika (ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti pri izdavanju nekretnina, kao i izradu ugovora o zakupu bez posredovanja.

Agencija IBIS ASTRA nekretnine svoje usluge naplaćuje isključivo po realizaciji tj. po obavljenom poslu, prilikom sklapanja Predugovora ili Ugovora o zakupu u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju tj 2% u odnosu na dogovorenu cenu kod kupo – prodaje nepokretnosti.

Na sajtu agencija IBIS ASTRA nekretnine dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća.

Za svaki vid saradnje stojimo na raspolaganju.

  • 35
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Fiksni: 011/303-7-111
Mobilni: 065/303-7-111
Fax: 011/303-7-112
Lokacija: Majke Jevrosime, Beograd
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 536

Top