Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Ikat Nekretnine

Informacije

Kupovina ili prodaja nekretine predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka kako za one koji traže sebi dom, tako i za one koji žele investiciono da ulažu u nekretnine. Kako pronalazak i kupovina idealne nekretnine često prate veliko opterećenje i stres kao i finansijski i pravni rizici karakteristični za takve transakcije, tu nastupa tim profesionalaca iz IKAT Nekretnina da Vam pomogne da sa sigurnošću, lakoćom i uživanjem realizujete tu bitnu životnu odnosno poslovnu odluku!

IKAT nekretnine na prvo mesto stavljaju specifične zahteve naših klijenata, odnosno “tailor made” – uslugom krojenoj po meri pristupamo svakom klijentu pojedinačno, pružajući masksimalnu pažnju da profesionalnom uslugom odgovorimo na svaki individualni zahtev klijenta.

IKAT nekretnine primenjuju ,,One stop shop’’ koncept poslovanja odnosno pružaju široku paletu usluga vezanih kako za prometovanje nekretnina tako i za celi spektar propratnih usluga od pravnih saveta, podrške pri dobijanju stambenih kredita, osiguranju nepokrtnosti ili adaptaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovakav koncept poslovanja klijentima nudi objedinjene sve usluge na jednom mestu i na taj način štedi Vaše vreme i elimiše rizike dobijanja neadekvatne usluge jer najviši kvalitet svih naših usluga garantuju IKAT Nekretnine.
Osnovana vrednost IKAT Nekretnina je zadovoljstvo i sigurnost naših klijenata, gde posebnu pažnju usmeravamo pravnoj i finansijskog sigurnosti Vaše kupoprodaje, a tu sigurnost pruža tim advokata čija je specijalnost upravo imovinsko pravo i prometovanje nepokretnosti.

Dodatni kvalitet usluge je i saradnja IKAT Nekretnina sa vodećim Bankama i renomiranim Osiguravajućim kućama, i u tom smislu pružamo našim klijentima pomoć pri dobijanju stambenih kredita, kao i preporuke za odabir najboljeg paketa osiguranja za Vašu nepokretnost.

IKAT nekretnine su tu da Vam pomognu i da nekretninu adaptirate prema Vašim željama sa timom iskusnih arhitekata koji će Vaše zamisli i želje da pretvore u realnost.
Zato uz IKAT Nekretnine kupovina ili prodaja Vaše nekretnine predstavlja uživanje uz zagarantovanu sigurnost!

  • 336
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Fiksni: +381 11 690 6830
Mobilni: +381 60 5449 002
Lokacija: 9-11, Gajeva, 11 000 Beograd
Jezik: Srpski, English, Русский, Deutsche, 中文
Registarski broj: 1097

Top