Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Internatinal Alpha Construction

Informacije

„Internatinal Alpha Construction” d.o.o. je strateški opredeljena firma koja se bavi investicijama u stanogradnji. Osnovani smo 2003. godine sa sedištem u Beogradu. U okviru našeg prvog projekta smo izgradili i uknjižili stambeno-poslovni objekat od 3500m2 sa 31-nim stanom, dva nivoa podzemnih garaža, dva lokala i pripadajućim stanarskim ostavama. Objekat se nalazi u Gostivarskoj ulici br. 70, na teritoriji beogradske opštine Voždovac.
U okviru našeg drugog projekta smo izgradili i uknjižili  stambeno poslovni kompleks “ALPHA CITY” , na opštini Zvezdara, u ulici Živka Davidovića 81, koji ima ukupno 299 stanova svih struktura , supermarket i lokale, a sastavni deo kompleksa je i velika garaža na 2 nivoa. Svi stanovi su UKNJIŽENI i odmah USELJIVI, što kupcima pruža dodatnu sigurnost i pogodnost prilikom kupovine stana i garažnog mesta.

Medju klijentima i poslovnim partnerima uživamo izuzetno poštovanje kako zbog dosadašnje saradnje tako i zbog ažurnosti, odgovornosti i poštovanja svih vrsta dogovora i rokova. Ovo naravno nije jedini razlog zbog kojeg smo uspešni.
Mi radimo i gradimo temeljno i sigurno, ne žurimo, ali i ne kasnimo. Naš rad karakteriše visok nivo kvaliteta, pouzdanost i pravna sigurnost.
„International Alpha Construction” d.o.o. je kompanija sa velikim ciljevima i dostignućima, koja zaposlenima pruža mogućnost da ostvare svoj maksimalni potencijal, a klijentima da upoznaju kvalitet i pouzdanost.


Fiksni: '+381 11 63 03 075
Mobilni: '+381 60 033 00 73, +381 60 033 00 75
Lokacija: Živka Davidovića 85, 11000 Beograd
Jezik: Srpski, English

Top