Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

LIFE HOUSE Nekretnine

Informacije

Naša porodična agencija osnovana je 2006 godine pod nazivom ‘STANDARD’ .Godine 2016. odlučujemo da rebrendiramo porodičnu agenciju i nastavljamo sa radom u novim prostorijama i pod novim modernim nazivom LIFE HOUSE Hvala Vam na dosadašnjem ukazanom poverenju.

Usluge posredovanja
Naša osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih prostora i zgrada, placeva, zemljišta…)
Life house tim
Našu agenciju pokreće licencirani stručni tim koji uspešno kombinuje dugogodišnje iskustvo u posredovanju sa kreativnim marketinškim rešenjima I modernim dizajnom u cilju najboljih rezultata.
Pravna sigurnost
Kao ozbiljna agencija sa drugogodišnjom iskustvom, klijentima obezbeđujemo pravnu sigurnost tokom procesa posredovanja u saradnji sa advokatskom kancelarijom.
Oglašavanje&marketing
Ponuda naših nekretnina se ažurira svakog dana na našem sajtu kao i u svim elektronskim i štampanim oglašivačima u Srbiji i regionu.
Saradnja sa bankama
Sarađujemo sa Otp Banka Srbija. Cilj saradnje su najpovoljniji uslovi stambenog kreditiranja u Srbiji kao i uprošćavanje i ubrzavanje procedura dobijanja kredita našim klijentima.
  • 113
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Fiksni: (+381) 11 770 43 87
Mobilni: (+381)63499511, (+381)658365437
Lokacija: Krunska 41, Vračar, Beograd
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 776

Top