Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Nekretnine NOVI DOM

Informacije

Agencija za nekretnine NOVI DOM se nalazi u samom centru grada, u Zmaj Jovinoj ulici br. 14 u Novom Sadu.

Dolaskom u Agenciju NOVI DOM ili posetom našeg sajta biće Vam ponuđen veliki izbor najaktuelnijih nekretnina,u izgradnji ili useljivih.

Za klijente koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupovinu, prezentujemo ponudu nekretnina prema njihovim potrebama, organizujemo razgledanje nekretnina, dajući pri tome mnoštvo informacija o samoj lokaciji, i pritom ukazujemo pažnju na najbolje prilike. Jedan od ciljeva nam je da klijentu koji traži nekretninu olakšamo odluku, i u isti mah mu štedimo vreme.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama.

Kupovinom stana u Novom Sadu, posredstvom Agencije za nekretnine NOVI DOM postaćete vlasnik stana u jednom od najrazvijenijih gradova jugoistočne Evrope, koji se nalazi na ključnim vodenim i kopnenim saobraćajnicama. Novi Sad je poznat kao sigurno, zdravo i podsticajno mesto za život, rad i investiranje. Kao centar Vojvodine Novi Sad je moderan, univerzitetski, kulturni, turistički, sajamski i tradicijom bogat festivalski grad međunarodnog značaja. Jednom rečju Novi Sad je grad sa perspektivom i po Vašoj meri.

Dobro došli.

  • 41
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Mobilni: 0628438310
Lokacija: Zmaj Jovina 14, Novi Sad
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 1180

Top