Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Sova Nekretnine

Informacije

Agencija Sova nekretnine Subotica je novoosnovana agencija za nekretnine sa velikim iskustvom. Naime Agencija Sova nekretnine je okupila u svom timu ljude sa višedecenijskim iskustvom u poslovanju sa nekretninama sa ciljem da svojim Klijentima pruži visokoprofesionalnu uslugu posredovanja u prometu nepokretnosti ali i da ustupi svoja znanja i stečena iskustva kroz savetovanje i edukaciju kako kupaca tako i prodavaca nepokretnosti. Namera našeg tima je da svoje iskustvo i znanje prenese na mlađe generacije edukujući i obrazujući mlade ljude koji žele da uđu u svet tržišta nepokretnosti.

Poseban akcenat, u našoj Agenciji se stavlja na bezbednost prilikom kupovine ili prodaje nepokretnosti kako sa pravnog aspekta tako i sa aspekta tržišne opravdanosti investiranja. U skladu sa tim Agencija Sova nekretnine je donela odluku da svakom kupcu nepokretnosti koji tu kupovinu realizuje preko Agencije Sova nekretnine Subotica POKLONI osnovno osiguranje nepokretnosti paket ČUVARKUĆA kod Dunav Osiguranja u trajanju od jedne (prve) godine računajući od momenta sklapanja Ugovora o kupoprodaji.

Jedan od bitnih faktora vezanih za nekretninu je termostabilnost objekta te ušteda energije i upravo iz tog razloga Agencija Sova nekretnine će otpočeti snimanje termokamerom objekata koji su u ponudi a na zahtev klijenta izrađivaćemo i elaborat o potrebnim intervencijama na objektu u cilju poboljšanja termostabilnosti objekta.

Pratimo sve promene i trendove na tržištu nepokretnosti i uvek smo spremni da se prilagodimo novonastaloj situaciji i pomognemo svojim Klijentima u rešavanju svakog problema nastalog u procesu prodaje ili kupovine nepokretnosti.

Mi smatramo da je prodaja ili kupovina nepokretnosti ogroman korak u životu, često i prekretnica a da je naša misija da Klijentu, kako Prodavcu tako i Kupcu pomognemo da taj veliki korak učini što bezbednije.

  • 42
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Mobilni: 061/228-3456
Lokacija: Prvomajska 6, Subotica
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 1195

Top