Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Svet nekretnine

Informacije

Agencija za promet nekretnina „SVET NEKRETNINE“, ulica Ilije Birčanina 3, Novi Sad, kod Sajma.

Agencija za promet nekretnina „SVET NEKRETNINE“ je agencija sa veoma iskusnim profesionalcima u oblasti prometa nekretnina. Agencija pruža klijentima usluge posredovanja pri kupovini i prodaji nekretnina na području Novog Sada, a uskoro i na području cele Vojvodine. Naša ponuda pokriva stanove, kuće, zemljišta i atraktivne poslovne prostore. U mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe najšireg kruga klijenata.

Kupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku objekata i savetodavnu podršku, te uz pomoć našeg stručnog tima pravno rešavamo regulaciju prenosa vlasništva na ime kupca.

Cilj nam je u našoj ponudi objediniti rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam posao kupoprodaje. U cenu naše posredničke provizije uključene su i advokatske usluge provere vlasničke dokumentacije, izrade predugovora i glavnog ugovora.

Baza naših nekretnina ažurira se svakodnevno na našem web sajtu. Cene nekretnina na našoj web stranici su pouzdane, ali ne i nužno fiksne. Zato nas kontaktirajte radi potvrde cene, bilo telefonom ili putem e-maila uz pomoć kontaktnog formulara.

Ukoliko želite ponuditi vlastitu nekretninu našoj agencije stojimo Vam na raspolaganju. Takođe možete za ponudu koristiti naše formulare za stanove, kuće ili neku drugu nekretninu.

Prodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih objekata velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane, nudimo visoku profesionalnu uslugu i predusretljivost.

Zato ako kupujete ili prodajete nekretnine u Novom Sadu i Vojvodini, posetite nas.

  • 698
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Fiksni: '+381 21 6616-396
Mobilni: 064/0101-063
Lokacija: Ilije Birčanina 3, Novi Sad
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 405

Top