Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
Nova Zgrada, Stanovi Prodaja

Belim Garden

Od 2,000.00
od 55.5
1Kupatilo
1Garaža
Nova Zgrada, Stanovi Prodaja

Belim Garden

Od 2,000.00
Broj oglasa : Elixir1
Kreirano: 24 децембра, 2020 Poslednje promene: 24 децембра, 2020 Odštampaj
od 55.5
1Kupatilo
1Garaža

Belim Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084m2 na 2 nivoa sa kontrolisanim pristupom , fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7 . Namenjen je samo za stanare. Park je uređen zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama, trim stazom i ostalom opremom za odmor i rekreaciju svih stanara. Upravo to Vam omogućava da pronađete savršen mir u vašem novom domu.

Kompleks Belim Garden se sastoji od 237 stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjera do šestosobnih, kao i luksuznih premijum stanova raspoređenih u 3 lamele . Svi stanovi su napravljenih od prvoklasnih materijala. Udoban i funkcionalan životni prostor je prilagođen savremenom načinu života, svim potrebama i generacijama. Svi stanovi su dobro osvetljeni i predstavljaju pravu meru komfora i bezbednosti za život pun pozitivne energije. Svi materijali su prvoklasni i predstavljaju kombinaciju vrhunske tehničke opremljenosti i savršenog dizajna, tako da pružaju puno estetsko i funkcionalno zadovoljstvo. Troslojna stakla koja su ugrađena u najkvalitetniju aluminijum-drvo stolariju pružaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Hrastov parket prve klase vašem domu daje posebnu notu topline i elegancije, a prvoklasna italijanska i španska keramika poseban šarm. Sigurnost vašeg doma obezbedjuju ulazna vrata renomiranog proizvodjača. Sistem „Smart house“ je ugrađen u svakoj stambenoj jedinici sa ciljem uštede i sigurnosti omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, utičnicama, osvetljenjem, roletnama, bojlerom, klima uređajem i doprinosi bezbednijem, komfornijem životu.

U prizemlju lamele B i C planiran je depadans dečije ustanove površine oko 640m2, sa pripadajućim ograđenim i uređenim dvorištem površine 564 m2, za naše mališane i njihovo bezbrizno odrastanje uz pravilan razvoj. Vrtić radi po programu koji osluškuje potrebe dece i roditelja, prepoznaje potencijale i podstiče interesovanja najmladjih u želji da ih što bolje pripremi za svet odraslih.

Objekat raspolaze sa 446 parking mesta u podzemnoj garazi na 2 nivoa i 27 na otvorenom namenjenim za posetioce. Pristup podzemnoj garaži je iz ulice Tadije Sondermajera, ima dva ulaza/izlaza sa dve kolovozne trake. Veličina parking mesta zadovoljava sve normative i propise pa je parkiranje u samoj garaži jednostavno.

Građevinska dozvola ROP-BGDU-8351-CPIH-2/2020

Adresa
Adresa:
Grad: NOVI BEOGRAD, Blok 65
Površina:
Poštanski broj: 11000
State:
Država: Srbija (Serbia)
Kontakt

Informacije o zastupniku

Elixir Zvezdara

  • Fiksni : 063/753 2230
  • Mobilni : 063/655 037
  • Email : jasmina.milanovic@elixirgroup.rs

Opširnije

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top