Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
Stanovi novogradnjaProdaja

Elixir Zvezdara

Po dogovoru
od 51
1Kupatilo
1Garaža
Stanovi novogradnja Prodaja

Elixir Zvezdara

Po dogovoru
Kreirano: 18 априла, 2020 Poslednje promene: 18 априла, 2020 Odštampaj
od 51
1Kupatilo
1Garaža

Stambeno-poslovni objekat Elixir Zvezdara nalazi se u Beogradu na lokaciji u ulici Matice srpske, na samom početku ulice sa desne strane. Položaj lokacije, dizajn objekta i izbor materijala i boja omogućili su potpuno uklapanje objekta u ambijent i zajedno sa objektima u okolini čini jedinstvenu prijatnu vizuelnu celinu.

Objekat čini ukupno 43 stambene jedinice. Tehnička opremljenost i postignuta energetska efikasnost, oblikuju prostor Vašeg budućeg, savršenog doma. Različiti tipovi stanova pružaju mogućnost izbora stana koji upotpunosti odgovara na Vaše zahteve i potrebe stanovanja.

Elixir Zvezdara u okviru kompleksa nudi dva lokala za izdavanje koji se prilagođavaju Vašim potrebama za rad. Lokali su smešteni u prizemlju sa prilazom iz ulice Matice srpske. Posebna vrednost ovih poslovnih prostora je izuzetno atraktivna lokacija opštine Zvezdara.

Obezbedite sigurno mesto za čuvanje Vašeg autmobila i zaboravite na brigu o vremenskim uslovima. Ulazak u podzemnu garažu je preko rampe kojoj se pristupa iz ulice Matice srpske. Kompleks nudi 35 parking mesta u podzemnoj garaži i 21 parking mesta na otvorenom.

 

Adresa
Adresa: Matica Srpske
Poštanski broj:
Grad: ZVEZDARA, Zeleno brdo
Država: Srbija (Serbia)
Kontakt

Informacije o zastupniku

Elixir Zvezdara

  • Fiksni : 063/753 2230
  • Mobilni : 063/655 037
  • Email : jasmina.milanovic@elixirgroup.rs

Opširnije

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top