Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
 

Lux Kuca Zemun Altina, 750m2, 8.0 ID#27

Po dogovoru
   

Lux Kuca Zemun Altina, 750m2, 8.0 ID#27

Po dogovoru
Kreirano: фебруар 1, 2021 Poslednje promene: фебруар 1, 2021 Odštampaj

Vila moze da funkciose kao tri zasebne stambene jedinice.
Vila sa podrumom (suv) visine 2.5m, Visoko prizemlje, sprat i potkrovlje (visina 7 metara) koji je predvidjen za stanovanje (a ne mora), dovedena struja, voda i kanaliyacija. Svaki sprat ima po dva kupatila. Kompletna kuca zidana je na blok 25x20cm, izolovana sa stiroporom i oblozena Belom Fasadnom ciglom i Prirodnim Granitnim Kamenom, debljina zida 45cm. Ukupna veličina placa je 7 ari, stim da je kuca zauzela 2,2 ara. Sa svih strana placa je ograda od betonskih blokova visine 1.8m pokrivena „Continental“ crepom, omalterisana, a fasada ograde pokrivena sa postojanom akrilnom bojom. U ogradi su nocna svetla i vise od 18 utikaca. Mogucnost dogradnje lifta, u potkrovlju ostavljen 5×5 kvadrata Kabl PGY.
Dodatne informacije:
– Broj soba: 6 spavacih soba (svaki sprat po 3 spavace sobe) plus 2 dnevna boravka, 2 kuhinje, 2 trpezarije, 5 mokra cvora i 3 spajza.

 Visoko prizemlje: Odvojen spavaci blok ( 3 spavace sobe, jedna sa izlazom na terasu, kupatilo). Dnevna soba sa izlazom na dvoriste, trpezarija, kuhinja sa prironom ventilacojom i ostavom i gostinski toalet.

 Sprat: Identican raspored prostorija kao i na viskom prizemlju. Odvojen spavaci blok ( 3 spavace sobe, jedna sa izlazom na terasu, kupatilo). Dnevna soba sa izlazom na terasu, trpezarija, kuhinja sa prironom ventilacojom i ostavom i gostinski toalet. Plus ispred ulaza je lodja od 6m2.

 Potkrovlje: 151m2, oko 7 metara visina, cetiri pvc prozora, moze veliki stan plus galerija, ispred ulaza je lodja od 6m2. Nije zavrseno u sivoj fazi.

 Podrum i garaza: 85m2, u podrumu letnja kuhinja i mala trpezarija, dnevni boravak, mokri cvor i garaza od 20m2. Prostorija od 6m2 kotlarnica sa toplom pumpom koja ima tihi rad.

 Grejanje: Etazno, toplotna pumpa (Grunfos), alternativno na struju ili cvrsto gorivo.

Na ulici uz ogradu placa su 8 betoniranih parking mesta koja pripadaju placu, plac ima 3 ulaza, dve klizne kapije i glavnu kapiju. Dve telefonske linije plus jedna Satelitska telefonska linija. U dvoristu se nalazi Letnjikovac oko 37m2 sa vodom i rostiljem, Kvalitetni Box za psa sa malim uganim predsobljem za spavanje.
U blizini kuce se nalazi 2 prodavnice, mesara, pekara, picerija, kozmeticki salon, samousluga ,,Sunce, Apoteka, Obućar, Knjizara, skola, obdaniste, gradski prev 81 i 81L.

Agencija za promet nekretnina ,,WINNER NEKRETNINE“
Beograd, reg. br. 508
Konatkt tel.: 061/650-14-77

Adresa
Adresa:
Grad:
Površina:
Poštanski broj:
State:
Država:

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top