Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
Stanovi Prodaja

Petrovaradin, Novi Sad, 41.60 m2 ID#11133

Petrovaradin, Srbija

Od 82,697.00
41.60
2Sobe
1Kupatilo
1Garaža
Stanovi Prodaja

Petrovaradin, Novi Sad, 41.60 m2 ID#11133

Od 82,697.00
Broj oglasa : MOJGRN11133
Kreirano: октобар 10, 2023 Poslednje promene: октобар 10, 2023 Odštampaj
41.60
2Sobe
1Kupatilo
1Garaža

Prodajemo dvosoban stan  u izgradnji na odličnoj lokaciji u Petrovaradinu, udaljen svega 2.8 km od centra grada. Celokupan objekat i same stambene jedinice biće izrađene od prvoklasnih materijala i opreme, kao što su:

-Sigurnosna ulazna vrata premijum kvaliteta proizvođača RENIE, opremljena security bravom koja se zaključava u četiri tačke. Zvučno su izolovana.

-Sobna vrata od obostranog lepljenog furnira izrađena od veoma retkih egzotičnih vrstadrveta vrhunskog kvaliteta i dizajna.

-Spoljna stolarija šestokomorna velikih profila nemačkog proizvođača Kommerling. Odlične zvučne i termo izolacije sa roletnama. Krovni prozori su Velux većeg profila sa mogućnošću doplate za roletne.

-Podne obloge Tarkett parket uz koji se dobija garancija od 30 godina.

-Kupatila će biti opremljena Italijanskom keramikom I klase.

-Sanitarije u standardnoj opremi su Rosan, a postoji mogućnost doplate za viši paket opreme nemačke marke HANSGROHE ili pozlaćen Rosan.

-Aling pametni prekidači za svetlo koji zamenjuju obične prekidače tehnologijom pametne kuće i pružaju velike mogućnosti oko podešavanja rasvete u stabenoj jedinici.

-Grejanje će biti na gas. Objekat će imati sopstvenu gasnu stanicu. Svaka stambena jedinica će imati svoj digitalni kalorimetar i mogućnost podešavanja temperature unutar svoje jedinice po sopstvenoj želji. Plaća se po utrošku. Ukoliko želite poseban termostat za stan I mogućnost podešavanja mimo ostalih stambenih jedinica, on se posebno doplaćuje 7,8 eura po m2.

-Objekat će biti pod video nadzorom, a osvetljenje u hodnicima će biti uz pomoć visoko kvalitetne led rasvete, gde je posebna pažnja i dizajn posvećen i samom izgledu kako spoljnim, tako i unutrašnjim delovima objekta i zajedničkim prostorijama.

Napomena: Garažna mesta se prodaju po ceni 10300 eura. Nalaze se u suterenu objekta. Parking mesta su pozicionirana u dvorištu i prodaju se po ceni od 3710 eura.

Adresa
Adresa: , Petrovaradin
Grad: Petrovaradin
Površina:
Poštanski broj: 21000
State: Srbija
Država: Srbija (Serbia)
Sadržaji nekretnine
  • Vrsta grejanja: GAS
  • Vrsta gradnje: u izgradnji
  • Stanje objekta: -
Dodatne karakteristike
Kontakt

Informacije o zastupniku

Moj Grad Nekretnine

  • Fiksni : 021 466 366
  • Mobilni : 065 8 10 2040, 065 8 740 740
  • Email : kancelarija@mojgradnekretnine.com

Od prvog do poslednjeg koraka do svog doma!

Sam proces kupoprodaje nekretnina je prema iskustvima uglavnom stresan. Iz ove konstatacije razvila se naša misija, a to je da vam…

Opširnije

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top