Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
Poslovni prostori Izdavanje

SBB TelePark ID#1077

BEOGRAD, Srbija

Od 4,260.00
410.00
0Soba
1Kupatilo
1Garaža
Poslovni prostori Izdavanje

SBB TelePark ID#1077

Od 4,260.00
Broj oglasa : LENKAN1077
Kreirano: 11 јануара, 2021 Poslednje promene: 11 јануара, 2021 Odštampaj
410.00
0Soba
1Kupatilo
1Garaža

U poslovnoj zgradi na Voždovcu ( SBB Telepark ) izdaje se treći sprat od ukupne spratnosti Po+Pr+3. Na odličnoj lokaciji na samo 7 min od Autokomande omogućava dobru povezanost sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini nalaze se stanice javnog gradskog prevoza sa više autobuskih linija, kao I prodavnice, lokali brze hrane, dok se u suterenu zgrade nalazi kafe restoran.
Bruto površina trećeg sprata je 410m2, a neto površina iznosi 353m2 od kojih komunikacije čine 57m2. Sastoji se od sedam kancelarija, info pulta za prijem, čajne kuhinje, ženskog i muškog toaleta. Struktura prostora i kvadrature kancelarija se mogu adaptirati prema potrebama zakupca, tako da se neto površina prostora može maksimalno iskoristiti. U dogovoru sa zakupcima moguće je ustupanja određenog broja parking mesta, kao i korišćenje zajedničkog parkinga u neposrednoj okolini zgrade. Prostor je pogodan za firme iz IT sektora, konsaltinga, marketinga, školu.
Postoji mogućnost pojedinačnog izdavanja kancelarija, uz add on za zajedničke prostorije. U cenu su uračunati i troškovi održavanja i režije (struja, voda, grejanje, gas, obezbeđenje, održavanje lifta, održavanje biljaka, čišćenje zajedničkog prostora). Na navedenu cenu obračunava se PDV. U zgradi je instalirana optička infrastruktura, tako da je ostavljena opcija da zakupac sam bira operatera za internet, fiksni telefon i kablovsku televiziju.

Adresa
Adresa: Bulevar Peka Dapčevića, Centar
Grad: BEOGRAD
Površina:
Poštanski broj: 11010
State: Srbija
Država: Srbija (Serbia)
Sadržaji nekretnine
  • Vrsta grejanja: CG
  • Vrsta gradnje: novogradnja
  • Stanje objekta: Lux
Dodatne karakteristike
Kontakt

Informacije o zastupniku

Lenka Nekretnine

  • Fiksni : '+381113177375
  • Mobilni : '+381605711190
  • Email : office@lenkanekretnine.rs

Petnaest godina u sektoru prometa I zakupa nepokretnosti , dvadeset sedam godina radnog iskustva, znanje sticano četiri decenije, poverenje svih Vas ,posvećenost I ljubav prema profesiji je iz ideje pretoćeno…

Opširnije

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top