Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje
Kuće Prodaja

Senjak, Topčiderska zvezda, 56 ari, retko u ponudi ID#269

BEOGRAD, Srbija

Od 4,500,000.00
600.00
1Soba
1Kupatilo
1Garaža
Kuće Prodaja

Senjak, Topčiderska zvezda, 56 ari, retko u ponudi ID#269

Od 4,500,000.00
Broj oglasa : METAN269
Kreirano: 17 децембра, 2020 Poslednje promene: 17 децембра, 2020 Odštampaj
600.00
1Soba
1Kupatilo
1Garaža

Kada se otvore vrata ovog doma pred vama će se ukazati dvorište malo veće od fudbalskog igrališta, sa fascinantnim zelenilom koje će vas ostaviti bez daha. Više od 120 stabala različitog bilja, stopljeno u savršenu harmoniju, privatna šuma budućeg vlasnika. Između stabala, kamenim kockama su uređene staze za šetnju i postavljene klupe za odmor i uživanje.

Na sredini dvorišta se nalazi izvanredna kuća, koju pored luksuza karakteriše i odličan rapored. U suterenu (nivo dvorišta) nalaze se: tehnička prostorija za grejanje i centralni bojler, vešernica, vinski podrum sa priručnom kuhinjom, fitnes soba i izlaz u dvorište. U prizemlju se nalaze: ulazni hodnik, ogroman dnevni boravak koji je povezan sa zastakljenom zimskom terasom sa kaminom, kuhinja sa priručnom trpezarijom, velika trpezarija, radna soba/spavaća soba, gostinski toalet i terasa. Na spratu se nalaze dve velike spavaće sobe sa zasebnim kupatilima i garderoberima, dve spavaće sobe veličine 16-tak m2, sa upotrebom jednog kupatila i tri terase. U potkrovlju se nalazi jedinstven prostor koji funkcioniše kao dnevni boravak za decu ili igraonica. U dvorištu kuće nalazi se bazen.

Prilikom izgradnje korišćeni su najkvalitetniji marterijali dostupni u trenutku izgradnje. Kuća je tako orijentisana da sa svih strana pruža pogled ka dvorištu i zelenilu. U delu dvorišta nalazi se pomoćna kuća za obezbeđenje ili za domara, garaža za tri automobila i prostor za parkiranje za 4-5 automobila. Izvršena je konverzija zemljišta u privatnu svojinu.

Retka prilika i „best buy“ kupovina na tržištu u ovom trenutku. Agencijska Provizija 2%

Adresa
Adresa: , Senjak
Grad: BEOGRAD
Površina:
Poštanski broj: 11000
State: Srbija
Država: Srbija (Serbia)
Sadržaji nekretnine
  • Vrsta grejanja: EG
  • Vrsta gradnje: standardna
  • Stanje objekta: Lux
Dodatne karakteristike
Kontakt

Informacije o zastupniku

Metar na kvadrat

  • Fiksni : 381 11 334 9395
  • Mobilni : '+381 65 334 9395
  • Email : office@metarnakvadrat.com

M² vam pomaže da donesete jednu od najvažnijih odluka u životu. M² vam pomaže da kupite ili prodate stan, kuću, lokal ili lokaciju za gradnju.M² je agencija sa bogatim iskustvom…

Opširnije

Zakaži pokazivanje

Pošalji poruku
Server Error: WordPress mail function failed!
Message sent! We will get back to you as soon as possible.

Srodni oglasi

Top