Već ste uneli maksimalan broj (3) objekta za poređenje

Informacije

Posredovanje u prometu nekretnina predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa klijenata, uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Ova definicija lepo zvuči, ali u kakvoj je ona vezi sa stvarnim životom? Svako ko je imao prilike da prisustvuje ili da ostvari takvu transakciju zna da to nije nimalo jednostavno. Bilo da ste odlučili da kupite svoj prvi stan, ili da svoj veći stan prodate i kupite dva manja i time omogućite svom detetu da i ono ima svoj krov nad glavom. Ovo je priznaćete veoma važna životna odluka.

Pred Vama je mnoštvo pitanja. Od onog najvažnijeg: Kakav stan realno mogu da kupim sa raspoloživim novcem? do: Da li će u ovu prostoriju moći da stane moj trpezarijski sto koji mi je poklonila baka? Tržište nekretnina ume da bude veoma hirovito i njegovo odlično poznavanje je uslov da se donese prava odluka. Tu su i dobronamerni prijatelji i komšije sa svojim savetima tipa: Nipošto od tog investitora, čuo sa da je on u dugovima do guše i samo je pitanje dana kada će propasti. Sve ovo morate priznati donosi mnogo brige, glavobolje i oduzima puno vreme. Ali ne mora biti tako! Slobodno nastavite da se bavite svojom profesijom, a slobodno vreme posvetite sebi i svojoj porodici. Nama prepustite tu brigu!

Bomil je agencija koja se već 18 godina profesionalno bavi posredovanjem pri kupovini i prodaji nekretnina na teritoriji Novog Sada i bližoj okolini. Kod nas rade agenti sa visokim moralnim i profesionalnim principima koji su spremni da u svakom trenutku iziđu u susret vašim zahtevima.

Naša agencija Vam pruža bogatu i raznovrsnu ponudu nekretnina, iz koje ćete i Vi sigurno odabrati ono što Vam odgovara. Za ovo će nam trebati samo nekoliko sati Vašeg vremena, da odaberete nekretnine i da ih zajedno sa nama obiđete i pogledate. Kad vam se neka od viđenih nekretnina dopadne mi ćemo izvršiti proveru pravovaljanosti dokumentacije, organizovati sastavljanje ugovora i bićemo uz Vas sve do upisa nekretnine u zemljišne knjige.

O pravnom aspektu naših transakcija brine poznata advokatska kancelarija u Novom Sadu, sa nekoliko advokata, što pruža maksimalnu pravnu zaštitu našim klijentima

Ako ste doneli odluku da kupite nekretninu, mi ćemo Vam pomoći da brzo upoznate realno stanje tržišta nekretnina, što će Vam omogućiti da lakše donesete jednu od najvažnijih odluka u životu, jer kupovina nekretnine upravo to i jeste.

Ako ste odlučili da prodate, ili zamenite nekretninu koju posedujete, mi ćemo Vam pomoći da to ostvarite na željeni način u što kraćem roku. Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka! Postanite i Vi jedan od njih!

  • 227
    Nekretnine
  • Verified
    Registrovana

Fiksni: '+381 21 63-66-952
Mobilni: 060/040-700-3
Lokacija: Novi Sad
Jezik: Srpski, English
Registarski broj: 251

Top